Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Zwolle?

Al haar agressie kwijt voordat ze in het huwelijksbootje stapt! Dit is uiterst belangrijk voor het laten slagen van het huwelijk! 😉

De dag komt dichterbij, het wordt steeds spannender en de zenuwen lopen alsmaar op. Hoogste tijd om stoom af te blazen! Help de verloofde een handje tijdens haar vrijgezellenfeest in Zwolle. Ga samen met de aanstaande de strijd aan… met een auto! Ram samen alle agressie, frustratie en zenuwen eruit! Want wees eerlijk, het is voor jullie ook wel even lekker om alles eruit te slaan!

Perfect voor een vrouwen vrijgezellenfeest in Zwolle

Het samen slopen van een auto past perfect bij een vrouwen vrijgezellenfeest in Zwolle! Wij zetten een complete auto voor jullie klaar die jullie finaal af mogen raggen. Spijt achteraf zullen jullie niet hebben want het is ten slotte niet je eigen auto, wel zullen jullie heel opgelucht zijn! Verschillende onderzoeken tonen namelijk aan dat bewust je agressie loslaten goed voor je is. Jouw vriendin verdient het om voor haar huwelijk alles nog even goed los te laten! Tijdens de activiteit is het mogelijk om met graffiti op de auto te spuiten, schrijf hier bijvoorbeeld een frustratiepunt op of een persoon die je niet mag en sla het helemaal kapot!

Vrijgezellenfeest vrouwen in Zwolle bij autosloperij De Mars

Voeg deze activiteit toe aan het vrouwen vrijgezellenfeest dat jij organiseert in Zwolle. Kom iets geks doen tijdens het vrijgezellenfeest bij autosloperij De Mars in Zwolle (bezoek op afspraak)

Vastleggen vrijgezellen feest activiteit

De activiteit wordt altijd begeleid door iemand van RAGECAR, hij of zij zal daarnaast ook foto’s van jullie maken die jullie na afloop gratis toegestuurd krijgen. Superleuk om als aandenken te hebben en misschien wel voor andere momenten te gebruiken. Bedenk hoe tof de eindfoto zal zijn met jullie in leuk gekleurde overalls, sloopgereedschap in de hand en een auto die helemaal aan flarden is geslagen.