Teamuitje Zwolle

Ben je bezig met een Teamuitje Zwolle? Een dag waarop je samen met je collega’s een gezellige tijd beleeft en elkaar op een andere manier leert kennen.We helpen je graag met wat tips voor het organiseren van een leuk teamuitje in Zwolle. 

Een teamuitje organiseren wordt vaak gedaan door iemand van de afdeling of de personeelsvereniging. Grote kans dat jij als lezer de organisator bent van het teamuitje in Zwolle, fijn dat je ons hebt gevonden! Lees snel verder om erachter te komen hoe jij een superleuk uitje in Zwolle organiseert voor jouw collega’s.

Onderdelen van een teamuitje

Een teamuitje bestaat vaak uit verschillende onderdelen, het start met één of meerdere activiteiten, wordt gevolgd door een diner en afgesloten met een borrel. De samenstelling van jouw team speelt een grote rol bij de organisatie. Iedereen heeft zijn/haar eigen wensen, aan jou de taak om iets passends te verzinnen. Haak één of twee collega’s aan om te brainstormen over het uitje, samen kom je tot betere ideeën.

Leuke activiteit voor je teamuitje in Zwolle

Ga eerst op zoek naar een leuke activiteit voor je teamuitje in Zwolle en zorg dat deze goed aansluit bij de groep. Natuurlijk willen we dolgraag dat je RAGECAR boekt maar als dit niet past bij je groep, zoek dan wat anders leuks. Het gaat erom dat jullie plezier hebben! In Zwolle zijn tal van mogelijkheden voor een teamuitje. Denk bijvoorbeeld aan een Escape Room, Paintballen, bowlen, diverse workshops, enzovoorts, enzovoorts.. 

Houd bij het uitzoeken van je teamuitje altijd rekening met de mensen die meedoen. Kan iedereen meedoen aan het betreffende uitje of zijn er bepaalde beperkingen waardoor iemand niet mee kan doen? Ga bijvoorbeeld geen bonbonnerie-workshop doen wanneer iemand allergisch is voor cacao. Ga je voor een actief teamuitje? Check dan of je team fit genoeg is voor hetgeen je gaat doen. Het is eigenlijk gewoon je gezonde verstand gebruiken bij het plannen van je teamuitje in Zwolle.

Restaurant reserveren voor je teamuitje

Ga eerst na of er specifieke dieetwensen zijn vanuit jouw team. Maak op basis van de dieetwensen een keuze voor een restaurant dat passend is voor iedereen. Vaak kan je op de websites van het restaurant lezen of er rekening gehouden wordt met dieetwensen. Mocht dit niet het geval zijn, bel dan even met het restaurant om het zeker te weten. 

Kom je zelf niet uit Zwolle en vind je het moeilijk om een goed restaurant te vinden? Vraag dan om tips van Zwollenaren, die weten vaak wel wat goede tentjes zijn. Je kan natuurlijk ook de vele reviews op het internet nalezen om een goed Zwols restaurant te vinden.

Borrelen tijdens Teamuitje Zwolle

Tja, tegenwoordig is borrelen net iets anders dan we gewend zijn met de huidige omstandigheden. Toch biedt Zwolle nog veel plekken waar je op veilige afstand met elkaar kunt borrelen. Ga naar een tent waar ze speciaal bier schenken of bezoek een hippe cocktailbar, het kan allemaal. Bij mooi weer pak je lekker een terrasje met je team.

Een teamuitje is geen teambuilding

Belangrijk is dat je het leuk houdt! Sommige bedrijven kiezen ervoor om van het teamuitje een teambuilding te maken. Er zit een degelijk verschil tussen, haal ze niet door elkaar! 

Teambuilding is vaak serieuzer en heeft als doel de personeelsleden iets nieuws te leren. Er worden dan workshops georganiseerd over feedback geven en dergelijke. Na afloop zijn de meningen over het “uitje” vaak verdeeld want voor sommigen voelde het niet echt als uitje. 

Een teamuitje heeft vooral als doel om samen gezelligheid en plezier te beleven. De uitjes zorgen voor een lach en vrolijke momenten. Tijdens een teamuitje ontstaan er vaak momenten waar collega’s nog lang met plezier over zullen spreken op de werkvloer. Met elkaar lachen zorgt daarnaast ook voor een betere binding dus je slaat onbewust twee vliegen in één klap.