Groepsactiviteiten Zwolle

Als je op zoek bent naar leuke, spannende, uitdagende groepsactiviteiten in Zwolle, dan kom je allerlei mogelijkheden tegen. Met dit artikel willen we het je wat makkelijker maken bij het uitzoeken van een groepsactiviteit in Zwolle voor jullie gezelschap, dus lees zeker even met ons mee.

Kort en lang vertier in Zwolle en omstreken

Zwolle en zijn omgeving bieden veel kansen op verrassende, bestaande en splinternieuwe activiteiten. Het ligt er uiteraard een beetje aan wat je zoekt. Ga je met een groep twintigers op stap? Of gaat het om mensen van boven de veertig? Zwolle biedt veel mogelijkheden voor zeer gevarieerde groepsactiviteiten. Voor het bepalen van wat jullie gaan doen, speelt nog iets anders een rol. Gaan jullie een heel weekend weg, van vrijdag tot maandag, zodat jullie tijd en ruimte hebben om een aantal dingen te plannen? In dat geval mogen de groepsactiviteiten in de omgeving van Zwolle dus ook best wat langer duren. Of gaan jullie een dag op stap met een groep vrienden of de hele familie? Dan speelt tijd dus een grotere factor, en moet er ook nog wat plek zijn voor ander vertier, bijpraten en natuurlijk voor een gezellig hapje eten.

Auto’s slopen

Ik hoor je denken: auto’s slopen? Yes. Als je hiermee aankomt bij je vrienden, dan scoor je vast bonuspunten. Want wie wil er nou niet helemaal losgaan op sloopauto’s? Waar dit kan? Bij RAGECAR, in Zwolle dus. Het werkt als volgt. Eerst kies je je ‘wapen’. Dat kan een koevoet zijn, of een stootijzer, maar misschien ga jij de aan jou toegewezen auto liever te lijf met een moker. Daarna kan je je energie kwijt op de sloopauto van jouw keuze. Je hoeft je niet in te houden, hij mag helemaal kapot. Daarmee is het ook de ideale gelegenheid voor mensen met overtollige energie, en voor mensen die met wat boosheid kampen. Na afloop kan je tijdens het uitpuffen nagenieten van de enorme ravage die je hebt aangericht. Wat is er overgebleven van die eerst nog redelijk intact zijnde auto? Tijd voor napraten en een drankje! Auto’s slopen is natuurlijk ook zeker wel het ultieme vrijgezellenuitje voor mannen. Vooraf en erna is er tijd voor stoere praat en mooie verhalen.

Sporten op het water

Zoek je meer iets sportiefs, en heb je een aantal echte waterliefhebbers in de groep? Zwolle biedt diverse groepsactiviteiten op en aan het water. Hoe leuk is het als je met een hele groep kunt suppen? Dat biedt echt veel lol en plezier. Iedereen geniet en ontspant. En wat denk je van kajakken? Ook dat is een topuitje op het water. Lachen, gieren, brullen, en toch lekker sportief bezig zijn. Na afloop van die watersportactiviteiten smaken een hapje en een drankje nog beter. En ook daar kan je natuurlijk uitstekend voor in Zwolle en omgeving terecht.

Strek die beentjes

Zijn jouw groepsgenoten meer in voor een fietsactiviteit, dan komen ze ook in Zwolle uitstekend aan hun trekken. Mountainbiken is best pittig, maar in principe wel voor iedereen weggelegd. Kickbiken is misschien voor sommigen van jullie nog nieuw, maar zal zeker ook goed in de smaak vallen bij een groepje sportievelingen. En net iets anders dan fietsen, maar ook heel erg leuk en favoriet bij veel groepen: steppen! Ongemerkt leg je toch een hele afstand af met een activiteit die je als kind vast geweldig vond.

Wandelen, snelwandelen of hardlopen?

Is voorgaand toch allemaal een beetje te gewaagd? Dan biedt Zwolle en omgeving uiteraard altijd nog heel veel andere mogelijkheden. Zo vindt bijna iedereen wandelen wél leuk. Wandelen biedt ook nog eens de mogelijkheid om onderweg (de paden op, de lanen in) eens goed bij te praten. Na een gezellige stop (eventueel met eenvoudige picknick) loopt iedereen weer naast iemand anders en ontstaan er vast weer nieuwe gesprekken. Of wandelen een geslaagde activiteit is, hangt echter ook af van wat ieders getraindheid en wandeltempo is. Wat de één wandelen noemt, is voor de ander slenteren, en dan heb je natuurlijk ook nog de mensen die echt stevig doorstappen. Wellicht is het dan een idee om tijdens deze ontspannende Zwolse groepsactiviteit de groep in te delen in subgroepjes. Zo hoeft niemand zich in te houden (waar blijven ze nou?) en wordt er van anderen ook niet teveel gevraagd. Daarna is het des te gezelliger om op een gezellig terras verder bij te praten, en na te genieten van die prachtige wandeling. Iedereen spreekt dan ook de mensen met wie hij niet samen heeft gewandeld.

Samen bouwen

Nog steeds geen idee wat jullie kunnen gaan doen, aan groepsactiviteiten omgeving Zwolle? Geen probleem: de mogelijkheden in Zwolle zijn ongekend. Niet alleen geschikt als groepsactiviteit voor collega’s, in de zin van teambuilding: samen bouwen! Iedereen kan zijn kwaliteiten laten zien, tijdens het bouwen van een vlot of vlaggenschip, of een object met behulp van bamboe. En behalve serieus aan de arbeid, wordt er natuurlijk ook ontzettend veel gelachen.

Nog meer groepsactiviteiten Zwolle

Hoe denk je dat een escape-uitje zal aanslaan in jouw groep? En een moordtocht: samen een moord oplossen? Voor nog meer lol is de zeer populaire Ik hou van Holland Quiz altijd een voltreffer, of je nou met vrienden, collega’s of familie bent. Zijn jullie echte quiz-types? Dan scoor je met een pubquiz zeker ook punten. Zo zie je maar: mogelijkheden te over voor leuke, originele, spannende, uitdagende groepsactiviteiten in Zwolle.

Na een dag weer naar huis of gezellig overnachten?

Als je kiest voor een groepsactiviteit in Zwolle, dan is het natuurlijk handig om van tevoren te kijken waar jullie iets kunnen eten en drinken. En als jullie ook willen overnachten tijdens jullie verschillende groepsactiviteiten rondom omgeving Zwolle, dan is het verstandig om ruim van tevoren een paar accommodaties te selecteren. Wat zijn de prijzen, welke accommodatie past goed bij jullie groep, en niet geheel belangrijk: welke heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding? Want vergeet niet: zeker na het volledig slopen van een auto heb je zowel honger als behoefte aan een goede slaapplek. En een drankje gaat er dan natuurlijk extra goed in.