Heel werkend Nederland kijkt er naar uit, het jaarlijkse bedrijfsuitje. Voor het ene bedrijf de uitgelezen kans om eens volledig uit te pakken en een aantal grootse activiteiten op poten te zetten, voor andere bedrijven misschien elk jaar weer een lastig verhaal vanwege verschillende wensen en voorkeuren. Andere bedrijven kiezen er voor om bedrijfsuitjes te organiseren via een eigen personeelsvereniging. Wat je voorkeur ook heeft, met een bedrijfsuitje in Zwolle bij RAGECAR krijgen jullie een onvergetelijke ervaring.

Auto’s slopen als bedrijfsuitje

Waarschijnlijk is het in elkaar slaan van sloopauto’s niet direct als eerste in je opgekomen bij het zoeken naar een bedrijfsuitje. Er is nog niet veel bekendheid over deze activiteit, die desondanks op internationaal gebied steeds populairder wordt. Zoals veel trends, is het slopen van auto’s als bedrijfsuitje overgewaaid vanuit Amerika, waar dit al jaren bekendstaat als ideale afsluiting van een periode of als teambuilding activiteit. Auto’s slopen is dan ook een perfecte stress-reliever en biedt de kans om als collega’s onder elkaar in een informele setting bij elkaar te komen. Bij RAGECAR wordt je bedrijfsuitje geheel verzorgd met veiligheidsvoorschriften, materiaal, koffie en thee en verschillende versnaperingen tussendoor. Daarnaast kan alles naar jullie wens aangepast worden. Neem hiervoor even contact met ons op.

Competitief? Maak er een wedstrijd van!

Is jullie afdeling of team wel in voor een wedstrijdje? Ga dan tegen elkaar de strijd aan met het slopen van een auto. Deel je groep in twee of drie teams in en ga per team aan de slag met je eigen auto. Zet de timer en kijk wel team na de afgesproken tijd het meest vakkundig de auto kort en klein heeft geslagen. Het uiterst nauwkeurige juryteam van RAGECAR zal beoordelen welk team er met de winst vandoor gaat. Ook leuk voor op kantoor; neem als winnende team een uniek cadeau en aandenken mee. Wat dacht je van een autodeur, stuur of motorkap van jullie eigen kapotgeslagen auto?

Het leukste bedrijfsuitje van Zwolle

Het voordeel van RAGECAR is de centrale ligging in Zwolle, op relatief korte afstand van de belangrijkste snelwegen. Dit maakt het dat de aanrijroute voor iedereen gemakkelijk is. Parkeren bij RAGECAR is gratis en er zijn ruim voldoende parkeerplekken voor jouw gehele team/afdeling/bedrijf. Wel is het handig om van te voren contact op te nemen wanneer het om (zeer) grote groepen gaat. Het team van RAGECAR biedt hiervoor een passende oplossing om iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.