Ben jij met je vrienden, familie, of misschien wel met je date op zoek naar een leuke activiteit in de buurt van Zwolle? Heb jij geen zin om voor de zoveelste keer te gaan bowlen, naar de bioscoop te gaan of met je familie te midgetgolfen? Wat dacht je van een heerlijke ochtend of middag een auto in elkaar beuken bij RAGECAR? Een betere therapie voor anger-management bestaat er niet!

Leukste activiteit in Overijssel

Bij RAGECAR ontdek je zelf hoe het is om een auto compleet uit elkaar te slopen. We krijgen veel reacties van deelnemers die zich vroeger wel eens afgevraagd hebben hoe het zou zijn om hun oude barrel eens flink er van langs te geven en de ervaring die ze kregen voldeed zeker aan hun verwachting. Met de activiteit van auto slopen bij RAGECAR bieden wij een unieke ervaring in Zwolle, Overijssel en ver daarbuiten. Dankzij de centrale ligging van Zwolle en de toegankelijke locatie van RAGECAR is het ook voor de mensen die een uitje zoeken in bijvoorbeeld Meppel, Kampen, Deventer of Apeldoorn.

Dagje uit voor buiten

De buitenlucht is gezond! Buiten een auto slopen staat garant voor een flinke dosis inspanning. Auto’s zijn tenslotte niet gemaakt om zo maar uit elkaar te halen. Dit maakt een auto slopen bij RAGECAR tot een ideaal actief uitje waarbij je ook creatief te werk moet gaan. Beuk de deur er uit, vind de meest praktische manier om het dashboard vakkundig te slopen, of pak je favoriete wapen om de ramen in te slaan. Het mooie is; bij RAGECAR merk je nauwelijks dat je druk in beweging bent én wordt de frisse buitenlucht er volledig gratis bijgeleverd.

Stoere activiteit voor jong en oud

Bij RAGECAR bieden we een dagje uit die net iets anders is dan je normaal gewend bent. Op een unieke locatie bij een sloperij ontdekken jullie hoe het is om zelf een auto handmatig te slopen. Terwijl om jullie heen de auto’s die rijp zijn voor de sloop in grote rijen opgestapeld zijn. Een onvergetelijk uitje op een unieke locatie. Dat is RAGECAR.