Wanneer je op zoek bent naar een groepsactiviteit voor jouw vereniging, voetbalteam, vrijwilligersorganisatie of iets vergelijkbaars, dan kom je vaak terecht bij dezelfde activiteiten. Wellicht denk je als organisator ‘dit jaar ga ik het helemaal anders doen’. Overweeg dan een groepsuitje bij RAGECAR. Dat is een geheel verzorgd dagdeel auto’s slopen en plezier voor de hele groep!

Het nieuwste groepsuitje in Zwolle en omstreken

RAGECAR is een jonge organisatie die als doel heeft een reeks nieuwe activiteiten in de omgeving van Zwolle te organiseren. Dit is ontstaan vanuit onze eigen wens om eens een keer iets anders te organiseren met ons team. Nu willen wij andere groepen helpen met het leukste uitje van Nederland: auto’s slopen met een groot arsenaal aan verschillende wapens en tools. Bekijk hieronder de video voor een impressie!

Inspiratie nodig voor je groepsuitje?

Uit ervaring weten we dat het organiseren van een groepsuitje niet altijd de makkelijkste opgave is. Er zijn vaak verschillende wensen. De één kiest liever voor een rustige activiteit en de ander wil graag helemaal los gaan. RAGECAR biedt beide opties; Naast het slopen van een auto mogen de ‘creatievelingen’ eerst volledig los gaan met graffiti op de auto. Maak een mooi kunstwerk van de auto alvorens deze volledig kort en klein geslagen wordt! Het kapot maken van een auto kan een vrij intensieve bezigheid zijn. Bij RAGECAR bepaal je echter helemaal zelf op welke manier en in welk tempo je de auto molesteert. De meest fanatieke deelnemers zijn constant bezig, anderen doen het lekker rustiger aan en drinken ondertussen een drankje en maken wat foto’s. Bij RAGECAR ben je vrij om de tijd in te delen zoals jij dat wilt!

Activiteit voor kleine en grote groepen

RAGECAR biedt de mogelijkheid om de activiteit op te schalen afhankelijk van het aantal deelnemers. Ben jij bijvoorbeeld met je scoutinggroep op kamp, kerkgroep, vrijwilligersvereniging of vriendengroep op zoek naar een geschikte activiteit en ben je met 6 personen of meer? Dan biedt RAGECAR een passende oplossing. Ben je met meer dan 10 personen? Dan adviseert RAGECAR om 2 auto’s te boeken om te slopen. De ervaring leert dat iedere deelnemer dan evenveel aan bod komt. Daarnaast kun je er met 2 of meer auto’s ook een leuke wedstrijd van maken. Welk team heeft als eerste de auto volledig kort en klein geslagen?

Slopen maakt dorstig

RAGECAR wil jou als organisator graag zoveel mogelijk ontzorgen. Dan heb jij er zo min mogelijk werk aan en kun je volledig meegenieten met het groepsuitje. De ervaring leert dat een autosloop-sessie behoorlijk dorstig kan maken. RAGECAR biedt daarom de mogelijkheid om tegen een vergoeding drankjes bij je activiteit te reserveren. Zo kunnen jullie tussendoor even op adem komen en bijtanken. Uiteraard kunnen er indien gewenst ook foto’s en video’s gemaakt worden van jullie sloopsessie, deze zijn gratis verkrijgbaar na afloop van de activiteit. Nieuwsgierig geworden? Neem eens vrijblijvend contact met ons op, vraag een offerte aan of boek RAGECAR direct via de website.