Een uitje tijdens Halloween in Zwolle? Maaike en Mariëlle van indebuurt.nl sloopten een Renault Clio bij RAGECAR. Speciaal voor Halloween mochten de dames vooraf een Halloween-pompoen kapot slaan als opwarmertje. Samen gingen ze de strijd aan met de auto en deze bleef gelukkig niet heel!

Maaike en Mariëlle begonnen met de pompoen, deze sloegen ze vrij gemakkelijk stuk. Doordat de pompoen op de grond viel, brak hij in twee, na het op elkaar zetten van de twee stukken gaf Maaike de genadeklap. Op naar het “echte” object dat gesloopt moet worden, de Clio. Al snel kwamen de dames erachter dat het intikken van een ruitje niet altijd even makkelijk is. Met een paar ferme slagen kregen ze het voor elkaar, en wat voelt dat heerlijk om een autoruit in te slaan! De vooruit kreeg het ook direct te verduren, ze sloegen er een paar mooie barsten in! Nu was het tijd om de auto te besmeuren met graffiti, niets is leuker om een auto eerst op te fleuren en vervolgens aan gort te slaan. Beiden schreven wat dingen op en maakten tekeningen met behulp van de graffiti. Al snel vormde de auto zich tot een waar kunstwerk, ze verfden ‘m met wit, blauw, groen en gele kleur. Het grover geschut kwam nu in beeld, Maaike greep naar een voorhamer van meer dan 4 kilogram en begon de motorkap in te slaan. Mariëlle wilde wel even de houten moker proberen op de andere kant van de motorkap. Al snel probeerde de dames verschillende “wapens” uit om de auto rondom te vernielen. Zo sneuvelde er nog wat glaswerk en werd het plaatwerk ook niet bespaard.

Vol trots claimde Maaike haar trofee die ze mee naar huis mocht nemen; het logo van de Clio. Op het einde probeerde Mariëlle de vooruit te ontmantelen, ze kwam erg ver! Al met al hebben de dames van indebuurt.nl een knap staaltje werk afgeleverd.

Wil jij ook een keer iets doen wat eigenlijk niet mag?; Een auto helemaal in elkaar slaan? Dat kan natuurlijk bij RAGECAR, boek snel jouw (Halloween) uitje in Zwolle!